dimecres, 28 de gener del 2015

Com funcionen les constel·lacions familiars

Les constel·lacions familiars són un mètode del qual es coneix molt poc del seu funcionament. La seva aplicació s’ha estès gràcies als resultats que ofereix, malauradament no compta amb massa informació sobre els mecanismes que la conformen. 
El que veiem es que quan es fa una constel·lació les persones que fan de representants viuen sensacions que pertanyen al sistema del client (quan parlem de sistema ens referim a les persones a les quals estem vinculats, com ara la família). Les teories que intenten donar una explicació a aquest fet són varies i encara només són teories, però en definitiva el que passa es que cada un de nosaltres tenim tota la informació sobre el nostre sistema, a nivell conscient i sobretot inconscientment. Aquesta informació es transmet entre persones sense necessitat de paraules i si creem l’ambient adequat aconseguim que s’obrin els canals que la transmeten. 
 Així doncs ens trobem que quan surten els representants comencen a sentir emocions, moviments o sensacions. Sense saber perquè ni què signifiquen. I del que es tracta es de que es deixin portar pel que els hi passa, ja que aquesta és la informació que arriba de la persona que està treballant sense que ella ni tan sols en sigui conscient. 
Des d’aquí podem anar veient les dinàmiques que s’estan donant per a poder ajudar a aquesta persona a ampliar la seva mirada i a encaminar-se cap a la seva salut integral. 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada