diumenge, 15 de febrer del 2015

Creativitat: font de salut

Tu ets una persona creativa. Com ho sé? Perquè tots els éssers humans tenim aquesta capacitat. Alguns més desenvolupada i d’altres més adormida, alguns més en un àmbit i d’altres més en un altre. Però tots la tenim! 


I potser et preguntes: què té a veure la creativitat amb la salut? Doncs que a l’hora d’afrontar els reptes del dia a dia la creativitat ens ajuda a aconseguir millors resultats. I això implica una major satisfacció amb la vida i repercuteix directament en el nostre estat físic i mental, fent que estiguem més feliços i sans. 
Tots tenim les eines que necessitem per a gestionar (i si cal, sanar) les experiències i emocions que vivim. El que cal molt cops, és aprendre a trobar aquestes eines, que es nodreixen de la pròpia creativitat. 
Potenciar la creativitat, per tant, ens ajuda a trobar millors recursos per a superar les dificultats. 
I què pots fer per a potenciar la creativitat? Mil coses! Escriure, pintar, fer teatre, cantar, ballar... I sobretot jugar. Busca espais i llocs on puguis deixar els prejudicis i les vergonyes fora i on entregar-te a explorar la teva imaginació. I permet-te anar més enllà del que havies imaginat! 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada